2013-06-12 10:03:45• hírek • Blikk.hu

Bangó Margit milliókat játszott el

Nagy téttel játszott, egy kisebb vagyont veszített Bangó Margit a minap egy budapesti kaszinóban.

Olvasó-riporterünk, F. Zoltán végigkövette, ahogy a magyar nóta nagyasszonya kora estétől hajnal négyig fel sem állt a Lucky Lady nevű nyerőgép elöl - amely egy különleges, pókerlapokkal teletűzdelt játék -, s amelyen végül egy kisebb vagyont veszített el.

Az eddig sem volt titok, hogy a Kossuth-díjas énekesnő szívesen ül le a gépekhez, és nyomkodja a gombokat, azonban mindig hangsúlyozta, nem nagy összegekkel játszik, csupán a szórakozás kedvéért. Most azonban kiderült, ez nem mindig fedi a teljes valóságot, Margit ugyanis úgy tudjuk, nemrégiben egyetlen este pontosan 1,8 millió forintot vesztett a Lucky Lady nevezetű „nyerő"géppel. Pedig előtte pár nappal már 1,2 milliónak is érzelmes búcsút inthetett. Olvasó-riporterünk, aki végig követte, ahogyan a híresség elveri a temérdek pénzt, elárulta, nehezen viselte a folyamatos vesztést a sztár.

- Csak ötszáz és ezres téten játszott, annál kevesebbel soha, pedig a legtöbben inkább ötvenesen, vagy százason szoktak. Eleinte szerencséje volt, láttam, hogy kivehetett volna négyszázhetvenötezer forintot a gépből, de nem tette. Tovább játszott és ez lett a veszte, mert azt is elbukta teljes egészében, meg még további hatalmas összeget - magyarázta F. Zoltán, akinek természetesen jár az ilyenkor megszokott tízezer forintos díjazás.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: